Pohvala

Poštovani, vaša ekipa je obavila montažu bojlera, dao bih im pet zvjezdica. Vrlo sam zadovoljan bojlerom, i njihovom izvedbom montaže.

Dean Nikolić.


Pohvala

Nakon višegodišnje suradnje s Vašom tvrtkom IPM servis u svezi postavljanja i održavanja klime, imam potrebu izraziti zadovoljstvo s uslugom i s Vašim djelatnicima koje krasi visoka razina profesionalnosti i stručnosti kao i komunikacijska kultura, ljubaznost, preciznost i točnost.

Ova se pohvala, prije svega, odnosi na osobu s kojom sam najviše bila u kontaktu i dogovarala uslugu – to je gosp. SAŠA, a danas (u četvrtak 27.06.2019.) imala sam prigodu vidjeti pravog profesionalca i stručnjaka na djelu, a to je gosp. ANTONIO PAKUŠEVSKI, koji je uspio što drugi nisu -vrlo brzo dijagnosticirati problem i otkloniti jedan zamršeni kvar na klimi.

Molim Vas da spomenutim djelatnicima Saši i Antoniu prenesete ove pohvale, jer oni su, uz ostale, vjerujem isto takve djelatnike, ti koji svojim pristupom poslu i klijentima pridonose podizanju ugleda i izvrsnosti tvrtke kojoj ste Vi na čelu kao direktor.

 

Zahvaljujem na dosadašnjoj i veselim se budućoj suradnji

 

Srdačan pozdrav

 

Štefanija Blagaš


Poštovani,

 

 

Dana 15. ožujka 2018. godine, Vaš djelatnik Jure Leovac obavio je redovni servis plinskog bojlera i instalacija

na adresi u Oborovu Bistranskom.

 

Ovim putem želimo iznijeti naše zahvale u vezi obavljenog posla te uputiti pohvale Vašem djelatniku Juri koji je svoj posao

odradio profesionalno, požrtvovno i učinkovito pritom otklanjajući smetnje u radu našeg Vaillant plinskog bojlera. Dok je obavljao

svoj posao, Jure je otkrio i smetnje koje bi u dogledno vrijeme mogle naštetiti ventilu punjenja i skretnice.

 

Sve u svemu, ukoliko se te smetnje u vidu naglog povećanja tlaka te potrebe za izmjenom gore navedenih dijelova budu

manifestirale u skorije vrijeme, bit ćemo slobodni ponovno kontaktirati Vaš servis i djelatnika Juru, naravno, ukoliko su

navedene usluge u djelokrugu rada Vašeg servisa.

 

Još jednom hvala na ukazanoj usluzi.

 

 

Srdačan pozdrav,

 

Nikola Kodžoman


https://www.facebook.com/AndreaAndrassyMe/

Uskoro ću morat promijenit bojler i nabavila sam broj od nekih majstora za koje sam čula da su dobri. Na telefon mi se javio ljubazan čovjek. Zapisao termin dolaska. Dan prije sam dobila SMS s podsjetnikom termina. U stan mi je došao simpatičan i čist majstor. Mirisao je na omekšivač. Došao je 15 minuta RANIJE od dogovorenog termina. Zapisao sve što je trebalo. Dobila sam ponudu na mail, ekspresno. Par dana kasnije, ista firma mi je javila da su u međuvremenu dobili popust na moj bojler pa su mi poslali korigiranu, jeftiniju ponudu. Imam osjećaj da živim u Kanadi.


Marina je rekla

Postovani,

Zelim pohvaliti Vaseg djelatnika koji je jutros bio narucen u 8:00 u stan Pavlic radi montaze starog radijatora.

Vas djelatnik je maksimalno profesionalan, brz i ugodan te se nadam da cete imati u vidu kako su Vasi klijenti s njim zadovoljni.

Zelim Vam svima ugodne blagdane

Pavlic

 

mr.sc. Marina Pavlić, dipl. ing. el.


Forinpro d.o.o.

Poštovani,

 

prije desetak dana je Vaš djelatnik Elvis obavio servise na dva naša bojlera marke Vaillant (u subotu 14.10.).

Osim što naši bojleri, iako smo ih i ranije redovito servisirali, nikada u zadnjih deset godina nisu tako dobro radili, Vaš kolega mi je vrlo ljubazno odgovorio na sva pitanja, objasnio način rada pojedinih sklopova te razjasnio zašto je dobro neke dijelove zamijeniti kao i na koji način pratiti i provjeriti ispravan rad bojlera.

Vrhunski profesionalno obavljen posao i zato još jednom iskreno zahvaljujemo Vašem kolegi Elvisu i servisu.

 

Srdačan pozdrav,

 

SIniša Hančić / FORINPRO d.o.o.

Sokolgradska 74

10000 Zagreb


Udruženje Djeca prva

Poštovani,

 

Zahvaljujemo na vašoj brzoj intervenciji u ponedjeljak. Moram napomenuti da smo jako zadovoljni vašom preporukom za kupnju Sinclair uređaja te kvalitetno urađenim poslom.

Ujedno imamo potrebu i dodatno se zahvaliti na znatnom popustu koji ste nam dali na vašu opremu i uslugu što nam puno znači obzirom da smo udruga humanitarnog karaktera i svaka mogućnost uštede u proračunu omogućuje nam ulaganje u dodatne aktivnosti s našim korisnicima.

 

Srdačno vas pozdravljamo i želimo vam puno uspjeha u vašem radu

 

Udruženje „Djeca prva“

 

 

__________________________________________________

Udruženje “Djeca prva”

Tel/Fax: 01 294 7061

Hrv. proljeća 34/II

10040 Zagreb

www.djeca-prva.hr

www.facebook.com/djecaprva


Maja je rekao/la

Maja je rekao/la

Poštovani, danas sam prvi puta koristila Vaše usluge servisiranja klime i ovim putem bih htjela pohvaliti Vašeg radnika, gospodina Juru. Uistinu svaka pohvala za pristup poslu i profesionalnosti, kao i ljubaznosti. Čestitam i Vama što ste okupili profesionalan tim i što se trudite (sms o servisu i pravovremeno obavještavanje u slučaju neplaniranih promjena termina i sl.). I na kraju, želim Vam svako dobro i puno uspjeha u budućem radu. Srdačan pozdrav


Katarina Gudelj je rekao/la

Katarina Gudelj je rekao/la

Brzi i što je najvažnije odradili posao! Sumnjam da je realna cijena odrađenog 599 kn, al 249 kn je svakako ok cijena.


milan ladišić je rekao/la

milan ladišić je rekao/la

Pohvala djelatniku koji je bio danas na Trešnjevci servisirat Vaillant u 10:00.Tocan,brz,profesionalan i uslužan.